Post by natsgentderlapel on Mar 16, 2022 15:01:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oz: Broken Kingdom™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oz: Broken Kingdom™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout (zvýšit zlato) ▞▞▞
▞▞▞ Oz: Broken Kingdom™ 2022 version ▞▞▞
Dávám této hře 4,4 hvězdičky. 👍 Oz: Broken Kingdom Game Plusy: 💖Pěkné ovládání hry 💖Dobrý herní výtvarný design 💖Dobrá plynulost hry 💖Skvělá preambulová animace 💖Je to lepší než podobné hry.. 👏 Díky Rogue Games, Inc. ❤️ Můj kanál betpv na Youtube 👍
Ale má tvrdou křivku. Ve druhé fázi kampaně to začíná být obtížné a je těžké vylepšit dovednosti bez utrácení peněz za drahokamy.
Oz: Broken Kingdom™ Actie vchj
Slabá grafika, dobrá hratelnost
Nelze přehrát - hlásí chybu při přihlašování přes google.
Ta zatracená věc se neustále odpojuje od Google Games, někdo by se o to měl starat, očividně je na tento problém spousta stížností.
S touto hrou nemám žádné problémy, je zábavné a snadné udělat každou z vašich postav jedinečnou, je to jen celková zábava
Opravdu dobře postavená hra s poutavým příběhem.
Rozhraní musí být lepší pro telefony. Zákaznická podpora je absolutní vtip. Udělali jste tři vstupenky a ani jednou jste neodpověděli.
Tato hra je velmi dobrá.
Busuu: Aprende francés Educación nrwp
Velmi mě mrzí, že se hra už nenačítá a stále se zasekává. Není to dobrý začátek, pokud nemůžete načíst ani hlavní stránku. Rád bych tomu dal lepší hodnocení, kdybych mohl hrát tu zatracenou věc.
Meh. Všichni nepřátelé zasáhnou tvrději než vy, dokonce i na začátku. Poškození dovedností se po použití snižuje (divné). Navigace v knize dovedností postav je utrpením. Musíte být velmi opatrní, když používáte šipku k otáčení stránek doprava, jinak vstoupíte do obchodu, protože ikona je příliš blízko šipky stránky. Hru jsem vyzkoušel a nelíbí se mi. Téměř se zdá příliš zaneprázdněný/přeplněný.
Mám LG G6 a hra se nepřihlásí bez ohledu na to, kolikrát přeinstaluji
Ze začátku to byla zábava, ale pak jste se nudili. Žádná gildovní válka, velmi těžké získat kouli pro vývoj, omezená fáze a duhová cesta dávají příliš malou cenu.
Dobrá hra. Myslím, že je to nějak závadné. Právě jsem začal a zabil draka. Pokusil jsem se použít svou minci a vypsalo mi to chybu. V podstatě mi to sežralo stříbrné mince bez odměn.
Zatím skvělá hra
Vybral jsem dva evoluční balíčky za 4,99 a nedostal jsem evoluční perly, základní perly, prosím, pomozte mi
Nedávno stříbro=nestojí za to Bronz 3, Stříbro BÝVALO 1 věc & Několik dalších 4 věcí. Teď jsou to 4-5 věcí. Trvá věčnost, než se stane dostatečně velkým, aby vůbec dokončil normální příběh. Stagnuje velmi rychle, pokud se nepřihlásíte každých 4-12 hodin, abyste sbírali věci zdarma (f2p), které se výrazně zhoršily & TAKÉ někdy duplikuje stejnou položku... Přesto ji počítejte pouze jednou, i přes MNOHÉ e-maily atd., aby byla opravena. Rng gachaesque nesmysly na téma Čaroděj ze země Oz. Po 1 roce? Konečně může pokračovat příběh ffs
Dobrá grafika, ale pomalé načítání a lagy. Je toho dost. Chystá se odinstalace
Hra je dobrá, ale po skončení bitvy se vždy zastavte a vyzvedněte si odměnu
Hra by ani nezačala říkat, že stažená selhala, protože jsem si aplikaci nezakoupil. Neumožnilo mi to hrát...Hra je nefunkční, zkouším to od posledních 2 hodin, ale nemohu se přihlásit, hra se stále restartuje s chybou, nemohu se přihlásit do google play, jsem připojen k internetu, ale stále se zobrazuje chyba
Je to opravdu skvělá hra, ale jediný problém, který z ní mám, je, že většinu času stále říká a já ji nemohu hrát, protože má stále potíže s připojením k mému účtu Google Play bez ohledu na to, kolikrát se znovu připojuji. dělá to zády k sobě, takže tvůrcům hry to prosím opravte, ale kromě toho je to úžasná hra skvělá práce tvůrci her skvělá práce :-)
Po dokončení smaragdových nabídek nedostávám kredit 🙁 prosím opravte
Proč můžete pro bojové kampaně používat pouze jednoho hrdinu? Zdá se to trochu nespravedlivé. Jedna hvězda.
Hrál jsem a užíval si hru, ale hra se zjevně sama resetovala a ztratil jsem veškerý svůj postup.
velmi špatná hra
Myslím, že tato aplikace je odvážná a odvážná, tak krásná
Chci resetovat svou hru zpět na úroveň 1 a začít znovu, ale nikdo mi není ochoten pomoci.
Musím to pořád odinstalovat a instalovat a štve mě, dokud se to nevyřeší navždy
Není to špatná hra, pokud máte rádi tento druh hry
Ztracený čas stahováním. Spadne při každém otevření hry.
Opravdu si hru zatím užít, upgradovat, vyvíjet a získávat dobroty zde není problém. Úkoly a úrovně nejsou tak těžké, pokud máte hrdinu o úroveň výš a používáte ten správný!! Stopa a chyba. Dobrá hra na ubíhání času id doporučuji
Dobré: krásná grafika, zábavné postavy. Špatné: doba načítání, příliš mnoho věcí na sledování.
Pokud budu hrát déle, dám více ☆.
zatím je to dobré jako hra s příběhovou linií
Nemohu hrát hru, protože jakmile si vyberu svůj účet, dostanu zprávu o odpojení a nemohu vstoupit do hry.
Dlouhodobá, tvrdá práce a radost v jednom.
Nepřihlásí se k účtu Google Play a obdrží zprávu, že se nepřihlásí. Nemám tento problém s žádnými jinými hrami nebo aplikacemi a používám vysokorychlostní bezdrátové připojení a paměť v zařízení není problém. Rád bych si tento titul zahrál, doufám, že tato chyba bude brzy opravena.
Pokud se díváte na utrácení 4 až 5 set dolarů, abyste mohli soutěžit s většinou hráčů v této hře, pak je tato hra v pořádku. neztrácejte čas a energii s Jackem, jeho vlastnosti se neshodují s hlavními 4, pokud chcete, aby byl připraven zaplatit mnohem víc.
Hra se mi líbí, ale kdy se dostaneme ze sedmé ligy?
Děkujeme, že jste touto novou aktualizací zničili dobrou hru. Musel jsem smazat další malé hry, které se mi líbí, abych udělal místo pro "aktualizaci", která zabere tolik místa a dat jako plná hra, PAK se stále píše, že potřebuje more.room.... Pro AKTUALIZACI?! Smazání hry kvůli tomuto BS. Užijte si své předražené mikrotransakce a ještě horší aktualizace. Líbilo se mi to video a byl jsem z hraní této hry velmi nadšený, ale hraji na TV boxu s Androidem, takže nemám dotykovou obrazovku, takže všechny hry, které hraji, musím hrát s myš a klávesnici, takže hra není nastavena pro myš nebo klávesnici, mnoho lidí ji nebude moci hrát. Pokud byste mohli používat myš a klávesnici, rád bych ji ohodnotil 5.
Tato hra cheaty Nechtěl jsem použít všechny mod, ale jsem! Když se zvýšíte, předpokládá se, že vám dodá energii, toto je popáté, kdy tomu tak není. Velmi lakomý jako čert . Programátoři ufouknou, hrajete hru správně a udělejte to. Plus načítání fouká to trvá věčnost, pak když tam dorazíte, zamrzne.